Δυτικό βιομηχανικό πάρκο Tantou, πόλη Songgang, περιοχή Bao'an, Shenzhen, 518105 P.R.CHINA
Αρχική Σελίδα Προϊόνταφωτεινοί σηματοδότες ηλιακών πλαισίων

κατασκευαστής φωτεινών σηματοδοτών των ηλιακών οδηγήσεων της Κίνας

Πιστοποίηση
Κίνα CHINA UPS Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα CHINA UPS Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Η διακριτική υπηρεσία μεταπωλήσεων επιχείρησης, και δοκιμάζει το καλύτερό τους για να καλύψει την απαίτηση των πελατών. Θα είμαστε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Αλβέρτος

Αυτό είναι μια φανταστική πλατφόρμα πρόσβασης, διακριτική υπηρεσία και ένα προϊόν καλής ποιότητας.

—— Philip

Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Tim

Είμαι Online Chat Now

κατασκευαστής φωτεινών σηματοδοτών των ηλιακών οδηγήσεων της Κίνας

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

Ηλιακός LED Light Street

,

φωτεινός σηματοδότης των ηλιακών οδηγήσεων της Κίνας

,

Κατασκευαστής της Κίνας φωτεινών σηματοδοτών των ηλιακών οδηγήσεων

Φωτεινός σηματοδότης των ηλιακών οδηγήσεων

Διαμορφώστε το αριθ.Εκτιμημένη δύναμη του φωτεινού σηματοδότη των οδηγήσεωνΔύναμη ηλιακού πλαισίουΤύπος ηλιακού κυττάρουΚΔΦωτεινή ροήΦωτεινή αποδοτικότητα οδηγήσεωνQty οδηγήσεων
SEM-r80-01S80W2pcs 160WMonocrystallinePW: 5500-6000K8320lm130LM/W2PCS ΣΠΑΔΙΚΑΣ
NW: 4000-4500K7680lm120LM/W
WW: 3000-3500K7040lm110LM/W
Βαθιά μπαταρία κύκλων πηκτωμάτωνΕλεγκτήςΜακρινή σειράΧρόνος φωτισμούΣυνεχείς βροχερές ημέρεςIPRatingCRIΑποδοτικότητα οδηγώνTemp εργασίας
DC12V/120AHDC24V/20A10M6~15hours1~3daysIP67>65>89%-40~+55℃
Πλεονεκτήματα του φωτεινού σηματοδότη των ηλιακών οδηγήσεων
  • Με το ραδιόφωνο μακρινό, μπορείτε να θέσετε και να ρυθμίσετε το χρόνο φωτισμού σύμφωνα με τη νύχτα το καλοκαίρι και το χειμώνα

  • Η βαθιά μπαταρία κύκλων ΠΗΚΤΩΜΑΤΩΝ, διάρκεια ζωής μπορεί να είναι 8-10 έτη

    Η βαθιά μπαταρία κύκλων ΠΗΚΤΩΜΑΤΩΝ, διάρκεια ζωής μπορεί να είναι 8-10 έτη

  • Εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών οδηγήσεων
  • Με τη λειτουργία αισθητήρων PIR

  • IP67, κατάλληλο για τον υπαίθριο φωτισμό

    IP67, κατάλληλο για τον υπαίθριο φωτισμό

Εφαρμογή

Φωτεινός σηματοδότης των ηλιακών οδηγήσεωνΦωτεινός σηματοδότης των ηλιακών οδηγήσεων

Φωτεινός σηματοδότης των ηλιακών οδηγήσεωνΦωτεινός σηματοδότης των ηλιακών οδηγήσεων

Ροή καμπυλών διανομής του φωτεινού σηματοδότη των ηλιακών οδηγήσεων

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα και προδιαγραφές

Ο φωτεινός σηματοδότης των οδηγήσεων & των ηλιακών οδηγήσεων οπτικής έχει την υψηλότερη εξοικονόμηση ενέργειας από το φωτεινό σηματοδότη των κοινών οδηγήσεων. _αυτός έχω υψηλός φωτεινός αποτελεσματικότητα και μακρύς διάρκεια ζωής. Οι ακτίνες είναι πολύ υγεία χωρίς υπεριώδη ακτίνα και υπέρυθρες, καμία ακτινοβολία, συνηθισμένες πυρακτωμένες λάμπες φωτός. Όταν την πράσινη προστασία του περιβάλλοντος, δεν υπάρχει κανένας υδράργυρος στοιχείων βαρύ μετάλλου, 100% ανακυκλωμένα υλικά χωρίς να δώσει έξω την επιβλαβή UV, υπέρυθρη ακτίνα ή τη θερμική ακτινοβολία. _αυτός μπορώ είμαι συναντώ υψηλή ζήτηση για σύγχρονη ζωή.

Με την εφαρμογή της προηγμένης τεχνολογίας, μπορείτε να δείτε τον άριστο αδιάβροχο οδηγημένο φωτεινό σηματοδότη με τη σταθερότητα για τον υγιή φωτισμό. _αυτός περνώ CE TUV RoHS πιστοποίηση με υψηλός - ποιότητα και υγιής στοιχείο. Αξίζει για να επιλέξει το φωτεινό σηματοδότη τέτοιων ηλιακών οδηγήσεων για να σώσει στην ενέργεια πολλή.

Η μέγιστη φωτεινή αποτελεσματικότητα μπορεί να έρθει μέχρι την αποσύνθεση χαμηλού φωτός 130LM/W. και τη μακριά ζωή υπηρεσιών.

Θερμική & κατασκευή η πηγή φωτός είναι ενσωματωμένες οδηγήσεις υψηλής δύναμης με την υψηλή φωτεινή αποτελεσματικότητα. Το ελαφρύ σώμα αποτελείται από το ηλεκτρικά κιβώτιο, το θερμαντικό σώμα και lampshade. Lampshade γίνεται με υψηλό - κράμα ποιοτικού αργιλίου. Το θερμαντικό σώμα έχει υιοθετήσει το μοναδικό σχέδιο δομών διασκεδασμού θερμότητας. Η επιφάνεια αντιμετωπίζεται από την οξείδωση anticathode.

Παρέχουμε 30w-100w του φωτεινού σηματοδότη των ηλιακών οδηγήσεων. Επιπλέον, μπορούμε να κάνουμε τα διαφορετικά προσαρμοσμένα χρώματα και τα Watt του ηλιακού οδηγημένου φωτεινού σηματοδότη βασισμένου στις απαιτήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες για τη λεπτομερή παράμετρο, μπορείτε να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με τη εξυπηρέτηση πελατών μας. Η ελπίδα εσείς μπορείτε να πάρετε τον καλύτερο ηλιακό οδηγημένο φωτεινό σηματοδότη στο semlight.

Διάρκεια εργασίας: έναρξη στην εργασία από Dusk στη Dawn κρατήστε 8hours σε όλο 3days, στις βροχερές ή νεφελώδεις ημέρες.

100w της κατασκευής φωτεινών σηματοδοτών `s των ηλιακών οδηγήσεων είναι διάμετρος της θέσης λαμπτήρων: 50mm Lampbody: Διάσταση: 680 (L) x320 (W) x160 (Χ), το ΚΔ έχει το θερμό λευκό (2800~3100K), η φύση άσπρη (4500~5100k), καθαρό λευκό (6000~6500k), δροσερό λευκό (7000~9000k) μπορεί να είναι επιλέγει.

Οδηγός υπάρχει ενσωματωμένος οδηγός και ευρεία τάση εισαγωγής (100~277VAC). Η αποδοτικότητα του οδηγού είναι υψηλότερη από 89%. _αυτός είμαι σταθερός παραγωγήρεύμα. Ο παράγοντας δύναμης είναι υψηλότερος από 0.95. Το σταθερό ρεύμα παραγωγής, παράγοντας υψηλής δύναμης, αποφεύγει την αρμονική ρύπανση στο ηλεκτρικό σύστημα. κατάλληλος για το ηλιακό οδηγημένο σύστημα φωτεινών σηματοδοτών. Δύναμη ηλιακού πλαισίου: 2PCS 160W, ο τύπος ηλιακού κυττάρου είναι Monocrystalline.

Θερμοκρασία εργασίας: -40°C ~+55°C, ζωή των ωρών 30.000-50.000, 10 φορές μακρύς ως φθορισμού λαμπτήρα.

Η εκτίμηση IP είναι IP67, THD < 15="">89%, μακροχρόνιος ελαφρύς έλεγχος ζωής υπηρεσιών, ο χρονικός έλεγχος και ο εξασθενίζοντας έλεγχος είναι διαθέσιμοι για τις επιλογές.

Μπαταρία ελεγκτών: DC12V/120AH, ελεγκτής PWM: DC24V/20A, μακρινή σειρά: 10M. Ελαφρύς έλεγχος και χρονικός έλεγχος, υπέρυθρος ελεγκτής αισθητήρων κινήσεων, αυξομειωτής έντασης φωτισμού 0-10V.

Εφαρμογή-εφαρμόζεται κυρίως στην οδό ταχείας κυκλοφορίας πόλεων, δρόμος κορμών, δρόμοι, εργοστάσια, σχολεία, τετράγωνα, παιδική χαρά, κλάδος, κήπος, όλα τα είδη κατοικημένης περιοχής, τρόπος πορειών, αγροτικός οδικός φωτισμός, πάρκο, sideway. Για περισσότερες πληροφορίες για το φωτεινό σηματοδότη των ηλιακών οδηγήσεων, μπορείτε να προσπαθήσετε να επισκεφτείτε το www.semlight.com

Certificative: UL πιστοποίηση για μερικά πρότυπα CE/IEC & RoHs για όλα τα πρότυπα.

Εξουσιοδότηση: Τρία έτη εξουσιοδότησης για τις τυποποιημένες τιμές μακρύς-χρονική εξουσιοδότηση διαθέσιμη με τη ρύθμιση τιμών.

απαιτήστε περισσότερο ΦΥΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, αρχείο IES; Το Pls χτυπά εδώ

Διάσταση φωτεινών σηματοδοτών των ηλιακών οδηγήσεων

Στοιχεία επικοινωνίας
CHINA UPS Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Song

Τηλ.:: 86-137367899

Φαξ: 86-755-7287468

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Υψηλής Συχνότητας Online UPS

Ενιαία φάση/τριφασική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε απευθείας σύνδεση UPS για το σύστημα επικοινωνιών

Ευφυές εναλλασσόμενο ρεύμα σε απευθείας σύνδεση UPS ενιαία φάση παροχής ΣΥΝΕΧΟΎΣ ATM ενσωματωμένη στη UPS ηλεκτρικού ρεύματος

Η συνήθεια σε απευθείας σύνδεση UPS/3 συγχρονίζει το UPS χαμηλής συχνότητας για το δίκτυο ή το φωτισμό εθνικών οδών

φωτεινοί σηματοδότες ηλιακών πλαισίων

κατασκευαστής φωτεινών σηματοδοτών των ηλιακών οδηγήσεων της Κίνας

Ηλιακοί τροφοδοτημένοι φωτεινοί σηματοδότες 50 Watt | Ενσωματωμένη σειρά

IP 65 φωτοβολταϊκά, φωτεινά ηλιακά φω'τα φωτεινών σηματοδοτών των ηλιακών οδηγήσεων 3000K 4000K

Χαμηλή συχνότητα Online UPS

Χαμηλής συχνότητας σε απευθείας σύνδεση UPS IP20 DSP έλεγχος υψηλής δύναμης για βιομηχανικό

Χαμηλής συχνότητας σε απευθείας σύνδεση UPS με τη λειτουργία 10-200KVA οθόνης αφής

3Phase χαμηλής συχνότητας σε απευθείας σύνδεση UPS με το μετασχηματιστή απομόνωσης μέσα

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα υπαίθρια ηλιακά φω'τα προμηθευτής. Copyright © 2014 - 2023 fairfoodcompany.com. All Rights Reserved. Developed by ECER